Om Azitas

"Jobbar med själ och hjärta"

Azitas Beauty Clinic har flyttat in i en nyrenoverad och luftig lokal i hjärtat av Solna. Alla behandlingsrum är noggrant inredda för att skapa en lugn och trevlig atmosfär. Vårt team utmärker sig för sin professionalitet och omtanke i en miljö som andas harmoni och lyx. Vi behandlar våra kunder med professionella och tekniska produkter från Dermalogica.

Hos oss tillåter vi dig att slappna av och unna dig själv omtanke. Vi som jobbar hos Azita är auktoriserade hudterapeuter och är diplomerade från det internationella och erkända CIDESCO samt har medlemskap i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, en kvalitetssäkring som gör att alla kunder kan känna sig trygga hos oss.

Vi är experter inom området och med en gedigen erfarenhet och licenserade terapeuter lovar vi dig att du får behandlingar med fokus på omtanke, professionalitet, resultat och välbefinnande.

Välkommen till oss för att fly vardagen en stund och ta hand om dig själv!

Personal

Azita

Grundare och ägare av Azitas Beauty Clinic. Auktoriserad Hudterapeut och internationellt CIDESCO diplomerad.

Malaika 

(bild kommer snart)

Auktoriserad Hudterapeut och internationellt CIDESCO diplomerad.


Mariam

Legitimerad Specialistläkare sedan 12 år tillbaka med fyra års erfarenhet inom estetisk medicin. 

Adina

Auktoriserad Hudterapeut och internationellt CIDESCO diplomerad. 

Kundrecensioner

Christina B

"Har varit kund hos Azita i tolv år och alltid varit nöjd. Hon är en skicklig hudterapeut och ingen trådar lika bra som hon! Azita är empatisk och har stor social kompetens.
Rent och fräscht i ljusa lokaler. Tända ljus skapar en varm känsla. Ett välsorterat sortiment av Dermalogicas produkter finns att köpa."

Saeed A

"Jag gjorde en ansiktsbehandling på den här kliniken, det är den bästa i Stockholm. Ansiktsmassagen på slutet var superavslappnande. Det är ännu bättre än alla platser i Dubai där jag kommer ifrån. Kommer definitivt tillbaka!!"

Violeta J

"Så bra, snabb och effektiv. Loved it."

P Pak

"Har gått till Azita i 5-6 år. Väldigt hjälpsam och duktig. Man blir alltid väl mottagen och bemött, och de är alltid kunniga när jag har frågor eller vilka behandlingar som passar mig bäst."