Hudföryngrande behandlingar

Nyhet! 

Priser för behandlingen kommer inom kort 


5 BÄSTA INDIKATIONERNA FÖR PLASMA PEN:

YTLIGA OCH TUNNA RYNKOR

HÄNGANDE ÖGONLOCK

RYNKOR OCH VECK KRING HALSEN

BRISTNINGAR

ÄRR

Plasma Pen 

Plasma Lift Skin tightening


Plastikingrepp utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin. Plasmapennan är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Var noga med vilken utrustning kliniken använder. Det gör stor skillnad på resultatet.

•Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, "kalkonhäng"  och "hamsterpåsar" på halsen och kinderna.

• Uppstramning av lös hud 

•Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

•Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.


Hur fungerar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. Området som ska behandlas bedövas med kräm i 45 minuter innan behandlingen.

Resultaten?

Beroende på hudtyp, ålder, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud. Många tycker att det räcker med en behandling.

Eftervård!

Efter behandling är det normalt att det har någon svullnad. Detta är speciellt runt ögonen och kan vara i flera dagar. Oftast är svullnaden som värst på 3:dje dagen och lägger sig därefter. Skorpor kommer vanligen att utvecklas över det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. Observera att när skorporna trillat av kan rodnaden att finnas kvar under de följande veckorna till månader. Det är viktigt att inte röra på denna skorpa eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning. Fillers

Läppar 1 ml

2195 kr

Läppar 1,5 ml

3195 kr

Kind/kindben

från 2295 kr

Haka

från 2195 kr

Nasolabialveck

från 2995 kr

Botox

Ett område

1495 kr

Två områden

1995 kr

Tre områden

2495 kr

Bruxism (tandgnissling)

4995 kr

Hyperhidros (överdriven svettning)

4995 kr

Konsultation

Kostnadsfri konsultation

15 min

Om Stylage IPN-Like Technology

Stylage finns endast på kliniker och behandling sker alltid av leg. läkare, leg. sjuksköterska eller leg. tandläkare.

Hudfillern innehåller dessutom en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling.

Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa som har uppnått framgång utan konsumentmarknadsföring.

Stylage är en filler som är känd för sin unika IPN-teknik.

Stylage innehåller också en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern och är känd för sin unika IPN-teknologi.

Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.


Mariam är legitimerad Specialistläkare sedan 12 år tillbaka med fyra års erfarenhet inom estetisk medicin. Hon är noggrann med god känsla för estetik.